2021-02-02 11:44:54• hírek • Szatmár.ro

Jogsi nélkül vezetett, csomagtartójában 1500 csomag csempészcigivel – lekapcsolták

Újabb csempészcigaretta-szállítmányt füleltek le a szatmári határőrök, ezúttal 17.550 lej értékben – derül ki a hatóság közleményéből.

Február 1-jén a szatmári határrendészet munkatársai közúti ellenőrzéseket tartottak Szatmárnémetiben. Az akció során 18.30 órakor megállítottak egy 42 éves Szatmár megyei autóvezetőt, aki, mint kiderült nagy mennyiségű dohányárút szállított autója csomagtartójában. A Szatmár megyei rendszámú Audi csomagterében két nagy dobozban, összesen 1500 csomag olyan cigaretta volt, amelyeket az ukrajnai Duty Free üzletek forgalmaznak, de ezek származási helyéről semmiféle dokumentumot nem tudott felmutatni az igazoltatott fél.

A mintegy 15.550 lej értékű dohányárút és a 2000 euró értékűre becsült gépjárművet a határőrök elkobozták, a férfi ellen pedig csempésztevékenység vádjával büntetőjogi eljárás indult.

A személyes adatok felvétele során az is kiderült, hogy az autóvezető jogosítványát korábban meghatározott időre felfüggesztették, mely szankció február 3-án járt volna le. Az ügy ezen részét a közlekedésrendészet munkatársai vették át.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: